Web Analytics Made Easy - Statcounter

دماوند- مسئول تجهیزات پزشکی بیمارستان سوم شعبان دماوند گفت: دستگاه تشخیص مشکلات جنین در بیمارستان سوم شعبان دماوند راه اندازی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین‌اله حسینی بعد از ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران، با اعلام این خبر اظهار کرد: دستگاه نوار عصب و عضله« ئی. ام. جی» جهت بررسی ناراحتی‌های حسی، حرکتی و تشخیص مشکلات عضلانی با اعتباری بالغ‌بر ۲۶۰ میلیون ریال تهیه و مورد استفاده قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به‌کارگیری این دستگاه امکان تشخیص به متخصصان داخلی مغز، اعصاب، پزشکان طب فیزیکی، توان‌بخشی و غیره را می‌دهد تا به اختلالات عصبی و عضله‌ای فرد بیمار پی ببرند.

مسئول تجهیزات پزشکی بیمارستان سوم شعبان دماوند بیان کرد: کاربرد تست نوار عصب و عضله برای تشخیص فشار دیسک گردن و کمر بر روی اعصاب مرتبط از جمله عصب سیاتیک، بیماری سندرم تونل کارپ یا « سی. تی. اس» یا گیر افتادگی عصب دست در مچ، علت خواب‌رفتگی دست و پا، شدت و میزان فشار دیسک بر روی عصب‌ها، گیر افتادگی عصب در نقاط مختلف بدن، صدمه دیابت بر روی اعصاب بدن و بررسی وجود یا عدم وجود صدمه به عصب بعد از ضربات از جمله تصادفات می‌باشد.

حسینی در ادامه از راه‌اندازی سه دستگاه « فتال مانیتورینگ» با اعتباری بالغ بر ۳۰۰ میلیون ریال در این بیمارستان خبر داد و افزود: در حال حاضر این دستگاه‌ها خریداری شده و در بخش بلوک زایمان این امکان را به متخصصین زنان می‌دهد تا در طول دوران بارداری سلامت جنین و مادر را پایش کنند و از به وجود آمدن خطرات احتمالی برای مادر و جنین جلوگیری کند.

وی اضافه کرد: این دستگاه برای تشخیص مشکلات جنین در طول دوره حاملگی، مرگ جنینی ناشی از نارسایی جریان خون به جفت یا فشردگی بند ناف، پیش بینی و رفع مشکلات و کاهش مرگ و میر و بیماری‌های جنین استفاده می‌شود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۹۶۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود

ایسنا/فارس در سفر استاندار فارس به شهرستان جویم، کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در شورای اداری شهرستان جویم که همزمان با سفر استاندار فارس برگزار شد، گفت: ناحیه صنعتی جویم در زمینی به مساحت ۳۲هکتار ایجاد می‌شود.

سیدمسعود عظیمی با بیان اینکه ایجاد ناحیه صنعتی جویم از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم در دستور کار شرکت شهرک‌های صنعتی فارس قرارگرفت و در دور دوم سفر ریاست جمهوری نیز مصوب شده است، افزود: در این مدت استعلامات اصلی این ناحیه صنعتی اخذ و ناحیه صنعتی جویم در شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان نیز به تصویب رسید.

وی با تصریح اینکه تعادل و توازن‌بخشی در ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از برنامه‌های راهبردی این شرکت است،  افزود: با توجه به اینکه شهرستان جویم از شهرستان‌های نوپای استان است، تمام تلاش خود را برای تسریع در راه‌اندازی ناحیه صنعتی به‌کار خواهیم بست.

عظیمی با بیان اینکه با راه‌اندازی ناحیه صنعتی جویم شاهد جذب سرمایه‌گذار، توسعه صنعتی و ایجاد اشتغال پایدار خواهیم بود، گفت: برای راه‌اندازی ناحیه صنعتی، تأمین زیرساخت‌ها نظیر آب، برق، گاز و جاده دسترسی از نیازهای اساسی است که بر اساس قانون باید توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان تامین شود.

وی با یادآوری اینکه در راه‌اندازی این  ناحیه صنعتی باید همه دستگاه‌های اجرایی پای کار بیایند تا زیرساخت‌های آن به سرعت احداث شود، ادامه داد: با توجه به قرارگیری شهرستان جویم در محور ترانزیتی جنوب و موقعیت این ناحیه صنعتی در جوار این بزرگراه و همچنین ظرفیت‌های موجود در شهرستان بتوانیم شاهد تسریع در راه‌اندازی این ناحیه صنعتی و جذب سرمایه‌گذار باشیم.

به گزارش ایسنا، در جلسه شورای اداری شهرستان جویم که به ریاست استاندار فارس برگزار شد مقرر شد، اداره‌کل راه و شهرسازی لارستان حداکثر  ظرف مدت ۷ ماه نسبت به ایجاد مسیر دسترسی ناحیه صنعتی اقدام و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان نیز  نسبت به اختصاص اعتبارات طرح اقدام کند.

همچنین مقرر شد دستگاه‌های اجرایی نسبت به تامین ۵ لیتر بر ثانیه آب به همراه خط انتقال، تخصیص ۷ مگاوات برق از پست و اجرای خط انتقال برق، تأمین ۵۰۰۰ متر مکعب بر ساعت گاز و اجرای خط فیبر نوری تا ورودی ناحیه صنعتی جویم و تحویل و تحول و انتقال سند اراضی  اقدامات لازم را انجام و به‌صورت هفتگی گزارش پیگیری اقدامات خود را به استانداری فارس اعلام کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)
  • تشخیص سرطان و بافت‌های بیماری‌زا با مواد رادیواکتیو توسط محققان کشور
  • تجهیز اتاق عمل بیمارستان زرقان به میکروسکوپ چشم پزشکی
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • راه‌اندازی یک دستگاه ام.آر.آی نسل جدید در مجتمع درمانی امام رضا (ع) کرمانشاه
  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند