Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند از پیشرفت ۹۰ درصدی در ساخت مصلای چندمنظوره و کلینیک تخصصی بیمارستان سوم خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مسعود مسلمی فرد با اعلام این خبر اظهار کرد:از اقدامات مفید در دست اجرا در بیمارستان سوم شعبان دماوند، ساخت مصلای چندمنظوره در محوطه بیمارستان می‌باشد که خوشبختانه ۹۰ درصد از این پروژه تکمیل شده است؛ نکته قابل توجه، تبدیل این مصلی در عرض ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه به اورژانس است که در مواقع بحرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از ایجاد کلینیک تخصصی بیمارستان و رسیدگی به امور دندانپزشکی با پیشرفت ۹۰ درصدی، احداث انبار مرکزی به مساحت ۳۰۰ مترمربع، بهره‌برداری از ۲۰ تخت در بخش داخلی و جراحی به عنوان امور کاربردی نام برد و از افتتاح و راه‌اندازی دو مورد اخیر تا پایان ماه مبارک رمضان خبر داد.

*حضور ۴۲ پزشک متخصص و ۱۴ پزشک عمومیدر بیمارستان سوم شعبان/ ماهانه حدود ۱۷۰۰۰ هزار نفر به بخش‌های مختلف بیمارستان سوم شعبان مراجعه می‌کنند

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند گفت: در حال حاضر بیمارستان سوم شعبان دماوند با حضور ۳۱۰ نفر پرسنل مشغول فعالیت است که از این تعداد، ۴۲ نفر پزشک متخصص و ۱۴ نفر پزشک عمومی می‌باشند؛ همچنین دو نفر پزشک در بخش اورژانس ارائه خدمت می‌کنند که با ایجاد لابی در بیمارستان، این تعداد به سه نفرپزشک افزایش می‌یابد.

مسلمی فرد بیان کرد: طبق آخرین آمار، تعداد مراجعه‌کنندگان به آزمایشگاه بیمارستان در ماه ۵ هزار نفر، رادیولوژی و سونوگرافی ۲ هزار نفر و داروخانه به طور نسبی ۱۰ هزار نفر می‌باشد؛ همچنین حدود ۲۰۰ زایمان و ۱۸۰ عمل جراحی نیز در ماه به طور نسبی در این مرکز انجام می‌شود.

وی افزود: با توجه به انجام اموری مانند طراحی مانیتورینگ اتاق عمل، نوبت‌دهی و نوبت‌خوانی الکترونیک، تلویزیون ترخیص و تلویزیون تولد نوزاد، مراجعه‌کنندگان رضایت ۹۰ درصدی از ارائه خدمات این بیمارستان دارند.

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند خاطرنشان کرد: با توجه شرایط موجود، استفاده از دستگاه «ام. آر. آی» در بیمارستان سوم شعبان دماوند امکان‌پذیر نیست؛ اما علی‌رغم برخی کمبودها، پرسنل ما تمام تلاش خود را برای ارائه خدمات بهتر انجام می‌دهند.

مسلمی فرد گفت: به منظور از بین بردن زباله‌های بیمارستانی، دستگاه زباله‌سوز و ضدعفونی مورد استفاده قرار می‌گیرد که هیچ‌گونه آسیبی به محیط زیست وارد نمی‌کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۶۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی

 روز گذشته (۶ اردیبهشت) رئیس بیمارستان شریعتی تهران درگذشت متخصص این بیمارستان را تسلیت گفت.

به گزارش زی‌سان به نقل ازخبرآنلاین، احمدرضا جمشیدی در پیامی نوشت: «خبر اندوه بار درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی دانشیار روماتولوژی و عضو مرکز تحقیقات روماتولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران موجب تأثر و تألم جامعه دانشگاهی گردید. دکتر آل سعیدی جزو نوابغ و افتخارات دانشگاه بود و از دست دادن ایشان غم بزرگی را بر پیکر دانشگاه و بیمارستان به جای گذاشت و یاد ایشان برای همیشه برقلب و ذهن ما نقش خواهد بست.»

بعد از خبر درگذشت دکتر سمیرا آل سعیدی، امروز ۷ اردیبهشت، مهدی عبدوس، پزشک، در شبکه اجتماعی ایکس پرده از خبری تلخ برداشت، به گزارش پایگاه خبری چند ثانیه او در توئیتی نوشت: «خانم دکتر سمیرا آل سعیدی فوق تخصص روماتولوژی از میان ما رفت ایشان روز قبل پلن دارویی ‎خودکشی خود را با رزیدنت‌ها مطرح کرده، آنها موضوع را جدی نگرفته و سر به سر ایشان هم می‌گذارند، مرحوم به گواهی همکاران، خوش اخلاق، فعال و با وجدان کاری بوده از ایشان یک فرزند به یادگار مانده است. شاید در لحظات آخر زندگی گفته من زنی هستم که دنیا را روی انگشتان خود می‌چرخانم، اما از پس دلتنگی‌هایم بر نمی‌آیم. پزشکان بیشتر از سایر اقشار جامعه در معرض تنش و استرس‌های فراوان کاری هستند آنها سرمایه کشور هستند احترام را حفظ کنید تنهای‌شان نگذارید.»

سال‌ها است که نظام بهداشت و سلامت با مسئله خودکشی پزشکان، پرستاران و رزیدنت‌ها مواجه است، موضوعی که هر بار با انتشار خبر یک خودکشی دیگر به صدر اخبار برمی‌گردد.

سمیرا آل سعیدی، دانشیار روماتولوژی

tags # خودکشی ، مرگ سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۶۳ درصدی کتابخانه مرکزی کرمانشاه
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث فرودگاه بین المللی کربلا
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگراه آستارا - آستارا
  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • درگذشت پزشک زن بیمارستان شریعتی / آیا خودکشی کرد؟
  • خودکشی یک پزشک دیگر؟ / جزئیات درگذشت یک پزشک زنِ متخصص روماتولوژی