Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند از افتتاح سالن انتظار و مصلای چند منظوره این بیمارستان خبر داد و گفت: این دو مکان با حمایت خیرین سلامت با اعتباری بالغ بر 360 میلیون تومان افتتاح شد.

مسعود مسلمی فرد روز پنج شنبه در حاشیه مراسم افتتاح سالن انتظار و مصلای چند منظوره بیمارستان سوم شعبان دماوند که با حضور مسئولان شهری و شهرستانی در مکان مذکور برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مصلای چند منظوره بیمارستان به همت خیرین سلامت با هدف محلی برای عبادت و استراحت و همچنین در نظر گرفتن پدافند غیرعامل و اورژانس در مواقع ضروری احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این مکان قابلیت تبدیل شدن به اورژانس 12 تخته به مدت 150 دقیقه را دارد، خاطرنشان کرد: این مکان به صورت شبکه ایی طراحی شده و درنظر داریم با اجرای یک مانور امدادی، قابلیت و ظرفیت این مکان را بسنجیم.
رئیس بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند در ادامه به افتتاح لابی (اتاق انتظار) بیمارستان اشاره کرد و گفت یکی از مشکلات دیگر بیمارستان نداشتن مکان انتظار برای بیماران بود که تصمیم بر این شد فضایی در ورودی بیمارستان به این امر اختصاص دهیم.
وی در خصوص تامین اعتبار این دو طرح اشاره کرد و افزود: اعتبار تخصیص یافته برای این دو مکان 360 میلیون تومان است که حدود 80 دردصد آن به همت خیرین سلامت هزینه شد.
مسلمی فرد به برنامه های آتی این مکان درمانی اشاره و بیان کرد: تفکیک بخش کودکان از بخش زنان، بازسازی بخش جراحی، اتمام و بهره برداری از بخش کلینیک ویژه و انبار مرکزی بیمارستان و... از دیگر اقدامات ما در آینده است که به همت خیرین و دانشگاه شهید بهشتی انجام خواهد شد.
این مقام مسئول به یکی از مشکلات کنونی این بیمارستان اشاره کرد و گفت: طی بازدیدی که وزیر بهداشت از بیمارستان سوم شعبان دماوند داشتند، به دستور ایشان دستگاه سی.تی.اسکن توسط شرکتی وارد بیمارستان شد ولی به جهت نوع قرارداد هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته که امید است با پیگیری های ریاست جدید دانشگاه شهید بهشتی این مهم محقق شود.
رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند وضعیت خدمات پزشکی و تخصصی بیمارستان سوم شعبان دماوند را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: در راستای اجرای طرح تحول سلامت، پزشکان متخصص بیمارستان مقیم شدند و هم‌ اکنون 16 تخصص مختلف فعال بوده و در نظر داریم بخش دندانپزشکی در کلینیک ویژه راه‌اندازی شود.
وی بدهی 10 ماهه بیمه به بیمارستان و کمبود کادر پرستاری را از جمله مشکلات این مکان دانست و افزود: با وجود تمامی مشکلاتی که در بیمارستان شاهد هستیم اما طی یک سال و نیم اخیر اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 500 میلیون تومان به تجهیزات بیمارستان، از نوسازی بخش‌ها، تعویض مانیتورها، استفاده از دستگاه‌های جدید رادیولوژی، سونوگرافی و به روز رسانی دستگاه‌های آزمایشگاهی و ... هزینه شده است که این مهم را می توان انقلابی در تجهیزات بیمارستان تلقی کرد.
مسلمی فرد گفت: مصوبه بیمارستان سوم شعبان 100 تخت‌خوابه است ولی در حال حاضر 64 تخت‌خواب فعال در بیمارستان سوم شعبان دماوند موجود است و امید داریم با حمایت خیرین در سال آینده دو بخش جدید نیز مورد بهره‌برداری قرار گیرد.
خبرنگار: الهام حیدری**انتشار: محمد آجورلو
تهرام/7246//1348

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۹۰۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد

استاندار خراسان جنوبی گفت: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، فاز اول نیروگاه بادی درح به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی؛ جواد قناعت در دیدار با سرمایه‌گذاران شرکت انرژی‌های تجدید پذیر خراسان، اظهار کرد: ایجاد ارزش افزوده از ظرفیت‌ها و مزیت‌های موجود در اولویت برنامه‌های استان است.

وی با اشاره به اینکه بادهای ۱۲۰ روزه از ظرفیت‌های بسیار خوب استان در تولید انرژی‌های پاک است، تصریح کرد: سرمایه‌گذاری در این حوزه می‌تواند به رونق استان کمتر توسعه یافته خراسان جنوبی کمک کند.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به پیشینه کار در محل اجرای نیروگاه بادی درح اظهار داشت: به جهت اهمیت فعالیت این نیروگاه در استان، اجرای این پروژه باید شتاب بگیرد.

وی با اشاره به موارد مطرح شده از سوی سرمایه گذاران در این جلسه و درخواست دریافت تسهیلات از صندوق توسعه ملی، گفت: این درخواست با دید مثبت با محوریت معاونت اقتصادی استانداری پیگیری می‌شود.

قناعت از پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی فاز اول پروژه گفت و متذکر شد: روند اجرای کار برای ۱۵ درصد باقیمانده فاز اول شتاب بگیرد تا این مرحله وارد فاز بهره‌برداری شود.

به گزارش‌ایمنا؛ نیروگاه بادی درح با سرمایه‌گذاری ۶۳ میلیون یورویی بخش خصوصی به ظرفیت ۵۰ مگاوات در حال احداث است و فاز اول پروژه شامل چهار توربین و به ظرفیت ۱۰ مگاوات، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و آماده بهره‌برداری است.

کد خبر 748437

دیگر خبرها

  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • شکست جادوگر بریتانیایی پس از توهین به وفایی
  • فاز اول بیمارستان سلامت سیب و سوران در آستانه بهره برداری
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از سردرب دانشگاه یاسوج
  • پایتخت گل در انتظار فناوری نوین/مکان‌یابی غلط به مشکلات دامن زد
  • بهره برداری از دومین دستگاه رادیولوژی بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • بهره‌برداری از ۱۷ سالن سینما در استان فارس