Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسعود مسلمی فرد، روز دوشنبه در حاشیه نشست حقوق شهروندی که با حضور برخی از مسئولان شهرستان در فرمانداری دماوند برگزار شد به احداث انبار مرکزی، سالن انتظار و مصلی بیمارستان توسط خیرین و کلنگ زنی بخش جدید جراحی این بیمارستان به همت خیرین سلامت منطقه در دهه مبارک فجر خبر داد و اظهار کرد: افتتاح کلینیک ویژه بیمارستان از دیگر برنامه های این مرکز درمانی در دهه فجر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: مجوز راه‌اندازی درمانگاه سو مصرف مواد در بیمارستان سوم شعبان اخذ شده و فعالیت آن در ماه جاری آغاز می شود و همچنین راه‌اندازی کلینیک ویژه درد که در بیمارستان‌های فوق تخصصی فعال می باشد، در حال پیگیری هستیم تا با هدف خدمات رسانی بهتر به شهروندان در این مرکز نیز راه اندازی کنیم.
رئیس بیمارستان سوم شعبان شهرستان دماوند به وضع کنونی سردخانه این مرکز اشاره کرد و گفت: در عمده شهرها، شهرداری ها مسئولیت ساماندهی سردخانه و پزشک قانونی را برعهده دارد اما در دماوند چنین اتفاقی نیفتاده است.
این مقام مسئول ادامه داد: هم اکنون سردخانه بیمارستان سوم شعبان دماوند ظرفیت چهار جسد را دارد و تقریبا مشکلی در این بخش نداریم ولی باید به شرایط بحرانی نیز توجه شود که دماوند در بحث بحران با کمبودهایی اینچنینی روبرو است.

**پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه ساماندهی آب‌های سطحی شهر دماوند
شهردار دماوند در ادامه این جلسه به اقدامات صورت گرفته در بخش حقوق شهروندی و مطالبات شهری به خبرنگاران گفت: بیشتر ساختمان‌های احداث شده در شهر دماوند دارای فاضلاب جذبی هستند که با توجه به احتمال آلوده شدن آب شرب در سال های آینده، اجرایی شدن فاضلاب شهری بسیار موثر است.
عباس صفری همچنین در خصوص زه‌کشی و ساماندهی آبهای سطحی در بلوارهای اصلی و فرعی شهر نیز بیان کرد: در گذشته آب‌های سطحی از شهرک‌های بالادست به سمت جنوب و غرب دماوند و بلوار آیت‌الله خامنه‌ای منتقل می‌شد که با حجم قابل‌توجهی آب روبرو بودیم اما با توجه به تمهیدات صورت گرفته، هم‌اکنون لوله‌گذاری برای کنترل آب ایجاد شده و با پیشرفت ۷۰ درصدی در زمینه پروژه ساماندهی آب‌های سطحی مواجه هستیم.
این مقام مسئول در ادامه گفت: بر اساس استاندار جهانی سرانه فضای سبز به ازای هر نفر ۲۵/۵ مترمربع است که این میزان در دماوند به ۳۶/۵ مترمربع رسیده که شامل اقداماتی همچون توسعه بوستان های محلی، درختکاری در منطقه چشمه اعلاء و منطقه شبلی به مساحت بیش از۱۰هکتار است.
شهردار دماوند به اهمیت موضوع سیما و منظر شهری پرداخت و خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی از تابلوهای مغازه‌ها که در پیاده‌روها نصب شده است، دید بصری نامناسبی به ویژه در شب برای افراد ایجاد می‌کند که جمع‌آوری آنها و انتقال به سردر مغازه‌ها در دستور کار است.

**ساماندهی سگ های بلاصاحب نیازمند اعتبار است
شاهرخ جهانشاهی، معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری شهرستان دماوند با تاکید بر ساماندهی سگ های بلاصاحب در سطح شهر، گفت: شهرداری دماوند در این راستا اقداماتی را انجام داده ولی دست یابی به نتیجه مطلوب، نیازمند اعتبارات کافی است.
وی به سلامت و کیفیت زندگی در جامعه اشاره کرد و گفت: نقش مسئولان در حفظ سلامت جامعه و توجه به بهداشت در تمامی اقشار مختلف به ویژه کودکان و سالمندان بسیار مهم است.
جهانشاهی به مشکلات و مطالبات کنونی شهر در زمینه حقوق شهروندی اشاره کرد و گفت: دستفروش ها و وانت بارها، سگ های ولگرد و بلاصاحب، ایمن سازی ساختمان ها از هرگونه حوادث طبیعی و غیر طبیعی، جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز و ساختمان هایی که نکات ایمنی را رعایت نمی کنند و ... از جمله مواردی است که توسط مسئولان مورد توجه قرار گیرد.
شهرستان دماوند با جمعیتی افزون بر 100هزار نفر در 45 کیلومتری شهر تهران قرار گرفته است. این شهرستان از شمال با استان مازندران، از شرق با شهرستان فیروزکوه، ازجنوب با استان سمنان و از غرب با شهرستان شمیرانات و تهران همسایه است که این شهر از2بخش مرکزی و رودهن تشکیل می شود.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: الهام حیدری انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7246/ 1539

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۳۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،زائرسرای کرامت ۲ ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری و رئیس کمیته امداد خمینی (ره) در مشهد افتتاح شد.
مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: زائرسرای شماره یک کرامت در سال ۱۴۰۱ میزبان ۱۴ هزار ۱۶۱ زائر بود و پارسال این عدد به ۱۸ هزار و ۶۳ مددجو افزایش یافت.

او افزود: با افتتاح مجموعه شماره ۲ کرامت باید برای میزبانی از ۴۰ هزار زائر برنامه‌ریزی کنیم تا مددجویان به همراه خانواده‌های خود به زیارت امام هشتم (ع) مشرف شوند.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به اینکه این زائرسرا امکان افزایش ۵۰ درصدی زیارت مددجویان را فراهم کرده است،گفت: زائرسرای "کرامت ۲" سالانه ۲۰ هزار مددجو را پذیرا خواهد بود.

 

 

دیگر خبرها

  • جایابی بیمارستان مادر و کودک خراسان شمالی اشتباه است
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • افتتاح طرح‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌ها دارد
  • افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت نقش مهمی در رفع محرومیت‌های خراسان شمالی دارد
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • ۱۰ پروژه درمانی امروز در خراسان شمالی به بهره‌برداری رسید
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • طرح های بهداشت ودرمان خراسان شمالی افتتاح و کلنگ زنی می شود
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • بهره برداری ازدومین زائرسرای ویژه محرومان کمیته امداد در مشهد