Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی حیدری روز دوشنبه در بیست و یکمین نشست ستاد مدیریت بیماری کرونا که با حضور اعضای ستاد در فرمانداری شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: زحمات نیروهای بسیج در اجرای طرح شهید سلیمانی جای تقدیر دارد، اما درخواست ما جدیت و تلاش مجدد در خصوص طرح همراه بیمار و حفاظت از خانواده های افراد مبتلاست.

فرماندار شهرستان دماوند تصریح کرد: متأسفانه در ساعاتی از روز شاهد تجمع کارگران فصلی در محل‌هایی مانند مهرآباد، آبسرد و منطقه گیلاوند هستیم که این امر موجب شیوع بیماری کرونا می‌شود؛ نظارت بر این مهم نیازمند کمک نیروی انتظامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری بیان داشت: نیروی انتظامی با همکاری شهرداری‌ها طرح ضربتی جمع آوری اتباع غیرمجاز و برخورد با اتباعی که به رعایت پروتکل های بهداشتی بی تفاوت هستند، را مدنظر قرار دهد.

وی همچنین از شهرداری‌ها خواست تا در خصوص اطلاع‌رسانی خطرات ناشی از عدم رعایت پروتکل های بهداشتی، خلاقیت و فعالیت بیشتری داشته باشند و گفت: باید در حوزه تاکسیرانی نیز نظارت بیشتری توسط شهرداری ها در خصوص تعداد مسافران و استفاده از ماسک صورت گیرد.

فرماندار شهرستان دماوند با تاکید براینکه متأسفانه اصناف بیشترین آسیب را به لحاظ سلامت و معیشتی دیدند، اما ایجاد محدودیت‌ها صرفاً برای تأمین سلامتی مردم است، افزود: ما اعتقادی به تعطیلی اصناف نداریم چرا که این امر موجب فشار بر زندگی و معیشت آنان می شود اما در خصوص فعالیت حوزه اصناف، با توجه به رنگ بندی شهرها تعاریف و موارد خاصی ابلاغ شده است.

حیدری گفت: بر این اساس در قدم نخست اعمال محدودیت در مورد صنوف پرخطر و شلوغ در دستور کار قرار می‌گیرد اما در صورت عدم همکاری و رعایت نکردن پروتکل‌های ابلاغی، به ناچار باید به سمت تعطیلی و اعمال محدودیت ساعتی اصناف ضروری پیش رویم.

وی با بیان اینکه پارک‌ها، مراکز تفریحی و تفرجگاه‌ها تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود و مسیرهای منتهی به رودخانه‌ها و مراکز تفریحی باید مسدود شود، بیان داشت: امیدواریم با تدابیر اندیشیده شده و همکاری دستگاه‌های مختلف و همه اقشار مردم، شاهد سیر نزولی بیماری کرونا در شهرستان دماوند باشیم.

این مقام مسئول همچنین تصریح کرد: با توجه به شلوغی های ناشی از صف توزیع مرغ دولتی، باید درخصوص ساماندهی این وضعیت تدابیری اندیشیده شود که علاوه بر بحث خطرات کرونایی، حرمت انسانی نیز دراین راستا مورد توجه قرار گیرد.

وی ادامه داد: فرمانداری دماوند درخصوص تأمین هزینه امکانات و تجهیزات درمانی کماکان همراهی لازم را با مجموعه شبکه بهداشت ودرمان خواهد داشت و با تجدیدنظر درلیست ملزومات با اولویت کرونا، همکاری‌های لازم صورت خواهد گرفت.

تکمیل ظرفیت بخش کرونا بیمارستان سوم شعبان دماوند

حسن خیرخواه، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند نیز در این جلسه با بیان اینکه وضعیت کرونا در کل کشور و به تبع آن در شهرستان دماوند روند صعودی دارد، افزود: وضعیت موجود نتیجه خرید اسفند ماه مردم است و ممکن است در هفته‌های آتی وضعیت ناشی از دید و بازدیدها و مسافرت‌ها را شاهد باشیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ظرفیت بیمارستان سوم شعبان دماوند تقریبا تکمیل است، گفت: از ۱۶ اسفندماه تا پایان سال ۹۹، تعداد ۷۹۴ مورد رپید تست انجام شد که از این تعداد ۱۰۲ مورد مثبت بود؛ همچنین از ابتدای فروردین ماه ۱۴۰۰ تا پانزدهم فروردین ماه، تعداد ۱۳۸۶ مورد رپید تست انجام شد که ۲۱۴ مورد مثبت بود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دماوند خاطرنشان کرد: تعداد تست pcr در ۱۵ روز پایانی اسفندماه ۹۹، ۱۷۶ مورد با ۵۳ مورد مثبت و ۱۵روز ابتدای فروردین ماه ۱۴۰۰، تعداد ۴۲۲ مورد با ۱۴۲ مورد مثبت بود.

خیرخواه تصریح کرد: تعطیلی مشاغل طبق دستورالعمل‌های ابلاغی، اطلاع‌رسانی شهرداری‌ها، فعالیت هر چه بیشتر تیم های مشترک بازرسی و همکاری هلال احمر و بسیج در راستای مدیریت بیماری کرونا موثر خواهد بود.

‌۴۱مورد بیمار کرونایی در بیمارستان سوم شعبان دماوند بستری هستند

مسعود مسلمی فرد، رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند نیز اظهار داشت: ما در ابتدای بحران کرونا شرایط سختی داشتیم و تنها تعداد ۱۰ کپسول اکسیژن موجود بود که با مساعدت فرماندار دماوند، در حال حاضر ۱۳۵ کپسول اکسیژن داریم و دستگاه اکسیژن ساز جدید نیز در بیمارستان سوم شعبان دماوند نصب شده است.

وی ادامه داد: در خصوص داروهای بیماران کرونایی، آنچه که در پروتکل وزارت بهداشت مشخص شده در بیمارستان تهیه می‌شود اما برخی از موارد، داروی خارج از پروتکل های مذکور است که تهیه آن بر عهده بیمارستان نیست.

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت بیمارستان سوم شعبان دماوند از نظر بستری بیماران تکمیل است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر با وجود بیماران عادی در سایر بخش ها، علاوه بر ۳مورد بیمار در بخش اورژانس، ۴۱مورد بیمار کرونایی در بیمارستان سوم شعبان دماوند بستری هستند.

مسلمی فرد افزود: همراهی و کمک های مردمی و درایت و مساعدت به‌هنگام فرماندار دماوند همواره موجب تسهیل شرایط شده است؛ در حال حاضر بحث پیشگیری باید در اولویت قرار گیرد.

این مقام مسئول گفت: طرح همراه بیماران در خصوص طرح شهید سلیمانی، موثر بود که در صورت راه‌اندازی مجدد آن در بیمارستان، شاهد افزایش کیفیت خدمات خواهیم بود؛ درخواست ما از مردم، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و در حد توان قرنطینه خانگی است که امیدواریم شاهد اتفاقات خوبی در شهرستان دماوند باشیم.

با تمام توان برای کمک به کادر درمان آماده‌ایم

محمد میرزایی، جانشین فرمانده سپاه دماوند نیز خاطرنشان کرد: در سال گذشته طرح شهید سلیمانی در شهرستان دماوند اجرایی شد و به استثنای منازلی که افراد در آن حضور نداشتند، تقریبا ۱۰۰ درصد منازل شهرستان دماوند در این طرح مورد رصد قرار گرفت.

وی ادامه داد: سپاه و بسیج آمادگی لازم برای هرگونه همکاری با شبکه بهداشت و درمان و اجرای طرح شهید سلیمانی را دارد و در روزهای آینده با تمام ظرفیت در کنار عزیزان کادر درمانی و بیمارستانی خواهیم بود.

برچسب‌ها شهرستان دماوند ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان دماوند ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی شهرستان دماوند ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخبار کنکور بیمارستان سوم شعبان دماوند شهرستان دماوند طرح شهید سلیمانی شبکه بهداشت بیماری کرونا حال حاضر شهرداری ها مورد مثبت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۸۸۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود

دادستان زرند با تأکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، گفت: زحمات بی شائبه و شبانه‌روزی دستگاه‌های مجری و خدمات‌رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری کرمان، رضا یعقوبی در بازدید از مناطق مختلف آسیب دیده از سیلاب اخیر با همراهی رئیس دادگستری، مسئولان فرمانداری، شهرداری و رؤسای ادارات راهداری و امور منابع طبیعی، اقدامات صورت گرفته را با مثبت ارزیابی و اظهار کرد: ضمن تشکر از عوامل دخیل در کنترل بحران، علل ورود سیلاب به شهرستان و حل دائمی آن به صورت علمی تحلیل شود.

وی افزود: صبوری و همکاری عموم مردم و همچنین زحمات بی شائبه و طاقت‌فرسای مجموعه عوامل دخیل در کنترل و مدیریت بحران از جمله فرماندار محترم و کارکنان فرمانداری، بخشداری‌ها، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای انتظامی، سپاه و بسیج مردمی که به صورت یکپارچه و هماهنگ عمل نموده‌اند، در کنترل سیل اخیر بسیار مؤثر بود.

دادستان زرند با اشاره به همراهی تمامی ارگان‌ها در دفع خطر و کاهش خسارات، بر لزوم حفظ آمادگی نهادهای ذی ربط تاکید کرد و گفت: باید این سطح از وفاق و همکاری بین بخشی در آینده هم تداوم یابد و با بهره‌گیری از تجارب میدانی به دست آمده و دعوت از کارشناسان و صاحب‌نظران در ستاد مدیریت بحران، در خصوص کاهش آسیب پذیری شهرستان تصمیم گیری شود.

وی ادامه داد: با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در شهرستان و پیگیری در سطح استانی و کشوری جهت اخذ بودجه و امکانات برای پیشگیری از حوادث مشابه در آینده اقدام شود.

یعقوبی با تاکید بر اینکه ترک فعل‌ها می‌تواند شامل قصور و اشتباهات در گذشته و اهمال در زمان حاضر باشد، تصریح کرد: زحمات بی شائبه و شبانه روزی دستگاه‌های مجری و خدمات‌رسان از جمله مدیران و کارمندان این مجموعه‌ها در کاهش خسارات احتمالی نباید نادیده گرفته شود.

وی افزود: قدردانی از تمامی افراد دخیل در این امر، دستگاه قضائی از افراد دلسوزی که به صورت جهادی و با کمبود امکانات جهت رفع مشکلات مردم تلاش می‌کنند، حمایت قاطع خواهد داشت.

دادستان زرند اظهار کرد: دادسرای شهرستان مطالبه گری لازم را با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های قانونی از جمله گزارش و پیگیری ترک فعل‌ها، برای مدیریت بحران و تکرار حوادث ناگوار به ویژه در خصوص وقوع سیلاب به عمل می‌آورد که این موضوع نیز در راستای حمایت از حقوق عامه و نیز کمک عملی به دستگاه‌های اجرایی است تا ان شاءالله از این طریق موجبات رفع مشکلات فعلی که در طول سالیان و شاید به علت تصمیمات اشتباه گذشته به وجود آمده‌اند، فراهم شود.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین اصل مدیریت بحران جلوگیری از وقوع و تکرار حوادث است، گفت: وقوع سیل و تکرار حوادث مشابه در چند سال اخیر انتظار به حق مردم جهت رفع نواقص و کنترل بارش‌ها و سیلاب‌ها را به دنبال داشته است و بنابراین در این خصوص هیچ‌گونه کوتاهی پذیرفته نیست.

یهقوبی در پایان با اعلام هشدار خطر غرق شدگی، به شهروندان توصیه کرد: از نزدیک شدن به تالاب‌های به وجود آمده ناشی از سیل و محل‌هایی که سیلاب در آن جمع شده خودداری کنند؛ چرا که ممنوعیت شنا در سدهای خاکی به علت تهدیدات بهداشتی و مهم‌تر از آن خطر غرق‌شدگی به واسطه رسوبی بودن تالاب‌ها و چسبندگی ناشی از گل و لای است که این موضوع به دفعات در شهرستان رخ داده و خانواده‌های بسیاری شاهد از دست دادن جوانان خود به علت شنا در سدهای خاکی بوده‌اند.

کد خبر 748567

دیگر خبرها

  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند
  • ممنوعیت تردد از محور فیروزکوه - دماوند تا ۱۰ خردادماه
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی