Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، مسعود مسلمی‌فرد روز شنبه با اشاره به قرمز شدن شهرستان دماوند با افزایش کرونا در منطقه به خبرنگاران گفت: سویه جدید ba۴ به شدت مسری است و درگیری بالایی دارد همچنین یک نفر می‌تواند حدود ۱۸ نفر را با توجه به ارتباطاتی که اکنون شاهد هستیم مبتلا کند.

وی افزود: مردم تصور می‌کنند که اگر واکسن زده باشند دیگر مبتلا نمی‌شوند اما حتما این طور نیست و با توجه به شرایطی که رصد می‌کنیم، افرادی که واکسن زده‌اند نیز مبتلا می‌شوند و تفاوت در این است که افرادی که واکسن زده‌اند شاید ابتلای ضعیف‌تری براساس شرایط فیزیولوژی خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند ادامه داد: نکته مهم این است که تمام افراد می‌توانند ناقل باشند یعنی ممکن است فردی مبتلا شده و ویروس در بدنش باشد اما بیمار نشود با این حال قادر است دیگران را مبتلا کند.

مسلمی‌فرد خاطرنشان کرد: همه افراد باید شیوه‌نامه‌های بهداشتی را رعایت کنند زیرا امکان دارد فردی مبتلا باشد و حتی خودش نیز متوجه نشود لذا خود را سالم قلمداد می‌کند و بدون ماسک و فاصله فیزیکی با دیگران ارتباط می‌گیرد یا روبوسی می‌کند و دست می‌دهد که همین امر باعث می‌شود طرف مقابل را مبتلا کند.

وی تصریح کرد: موضوع مذکور مهمترین وجه از کرونا است که اکنون شاهد هستیم و باعث می‌شود شیوع بیماری بسیار بالا رود و ابتلا نیز افزایش یابد، افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند یا دارای بیماری‌های زمینه‌ای همچون دیابت و بیماری قلبی و… هستند بسیار سریع مبتلا می‌شوند و از آنجا که مقاومت بدنشان کم است بیماریشان شدت پیدا می‌کند.

رئیس بیمارستان سوم شعبان دماوند با بیان اینکه اکنون در بیمارستان سوم شعبان ۱۲ نفر مبتلا به کرونا بستری هستند، گفت: از این تعداد چهار نفر در بخش ویژه و هشت نفر در بخش عادی به سر می‌برند که خوشبختانه مورد فوتی نداشته‌ایم.

وی گفت: در این شیوع جدید مدت زمان بستری شدن افراد مانند دوره قبل طولانی نیست و طبق اطلاعاتی که در رابطه با بیماری به دست آمده، مدت زمان بستری‌ها ۲ تا ۳ روز و نهایتا ۴ روزه است اما در دوره قبل این زمان بین ۵ تا ۸ روز بود به همین سبب تخت‌های بیمارستان سریع پر نمی‌شوند.

این مسئول اضافه کرد: مردم با وضعیت موجود باید حتما فاصله‌ فیزیکی را رعایت کنند، ماسک بزنند، دست‌ها را بشویند و واکسن بزنند چرا که واکسن موجب می‌شود که شدت بیماری در فرد مبتلا کم باشد.

مسلمی‌فرد ادامه داد: با نکته‌ای که ذکر شدت باید به تجمعات دقت کرده و فاصله‌ها را رعایت کرد، در این مدت شاهد تجمعات مکرری هستیم و از سوی دیگر هنگامی که حجاج خانه خدا به کشور بازگشتند باید نکات بهداشتی را حتما رعایت کرده و از روبوسی و دست دادن پرهیز کنند.

وی تاکید کرد: از آنجا که ماه محرم نزدیک است درخواست می‌کنیم که در مراسمات عزاداری و مساجد شیوه‌نامه‌های بهداشتی رعایت شوند؛ در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها و مراسمات ختم نیز باید این نکات مورد توجه باشند.

رئیس بیمارستان سوم شعبان یادآور شد: هم اکنون در وضعیت صعودی ابتلا هستیم و هنوز به قله یا پیک کرونا نرسیده‌ایم اما نمی‌دانیم با شرایطی که پیش می‌رود چه اتفاقی می‌افتد لذا به مردم تاکید می‌کنیم که واکسن بزنند و شیوه‌نامه‌ها را با دقت رعایت کنند.

برچسب‌ها شهرستان دماوند ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان دماوند ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی شهرستان دماوند ویروس کرونا پروتکلهای بهداشتی بیمارستان سوم شعبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۵۷۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، فاتحی نیا در نشست خبری با اصحاب رسانه مهریز گفت: در سال گذشته با کاهش ۳۰ درصدی بیماری‌های مشترک بین انسان و دام مواجه بودیم که ناشی از اقدامات پیشگیرانه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد بود.

وی افزود: سال گذشته برای پیشگیری از بیماری هاری به عنوان بیماری مشترک بین انسان و حیوان بیش از هشت هزار قلاده سگ صاحب دار واکسینه شده اند.

مدیرکل دامپزشکی استان بیماری تب کریمه کنگو را یکی از بیماری‌های بسیار خطرناک دانست و بر مصرف گوشت لیبل دار و خرید از فروشگاه‌ها و قصابی‌های مجاز تاکید کرد.

فاتحی نیا همچنین از افتتاح و بهره برداری ساختمان جدید شبکه دامپزشکی مهریز در آینده نزدیک خبر داد و گفت: ساختمان دامپزشکی مهریز با تلاش دو ساله به مراحل پایانی ساخت رسیده و با زیربنای ۲۸۰ متر تا هفته دولت به بهره برداری می‌رسد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • تاکید بر مبارزه با ساخت و ساز‌های غیرمجاز دماوند
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد